Skip to content

KIDS TOUR – PLANICA

V soboto, 8. junija 2024, je v Nordijskem centru Planica potekala tretja tekma serije Kids Tour, kjer so mladi deskarji na snegu pokazali svoje spretnosti in uživali v športnem vzdušju. Sončno in toplo vreme je bilo popolno za razburljiv dan v disciplini funcross, ki je otrokom prinesel veliko veselja in nepozabnih trenutkov. Tekmovanje je potekalo v snežnem tunelu, ki je bilo idealno za deskanje v poletni vročini.

Na tekmi, ki ga je organiziralo naše društvo Furam, je sodelovalo 18 otrok, ki so se izkazali z odličnimi nastopi in izjemno borbenostjo. Po končani tekmi je sledila podelitev nagrad ter podeltiev nagrad v skupnem seštevku, kjer so otroci prejeli največje pokale, kar jih je izjemno razveselilo in navdušilo. A tekma ni bila le tekmovalnega značaja; dogodek je bil tudi priložnost za druženje in zabavo. Po tekmi smo organizirali piknik, kjer so se otroci igrali, skejtali in se družili, medtem ko so starši uživali v sproščenem vzdušju.

Kids Tour se nadaljuje z enako strastjo in predanostjo, saj navdihuje mlade športnike, spodbuja športni duh in ljubezen do deskanja na snegu. Dogodek v Nordijskem centru Planica je bil čudovita mešanica tekmovalnosti, praznovanja in druženja, ki je vsem udeležencem prinesla nepozabne spomine. Veselimo se naslednjih tekem in novih zmag, ki bodo zagotovo še naprej navduševale mlade deskarje in njihove družine.

Posebna zahvala gre našim sponzorjem za njihove velikodušne prispevke in podporo: Obsession, SloSki, SupBled in Zavarovalnica Triglav. Zahvaljujemo se tudi vsem organizatorjem, ki so s svojo predanostjo in trdim delom omogočili ta čudovit dogodek.

IMG_9584
obsesen-logo 5
SupBled-logo_turqoise