Skip to content

KLUB FURAM

furamtimi

Klub je bil ustanovljen 2020, ko je potreba otrok iz naše šole deskanja na snegu FURAM, ki je bila namenjena prav najmlajšim deskarjem, presegla običajne programe šole (tedenski tečaji, individualne ure). Začeli smo s celoletno šolo in bordali z najmlajšimi vsak vikend v zimski sezoni. V dveh letih smo imeli neverjeten napredek tako glede obiska programov, kot tudi kvalitete bordanja. V našem klubu se zabavajo otorci in najstniki od 4. – 16. leta.

 

VEČDNEVNI IZLETI NA SMUŠIČŠA V TUJINI

Med počitnicami se bomo odpravili za nekaj dni v tujino (Hintertux, Kaprun Les 2 Alpes,…). Prav tako bomo med sezono obiskali bližnja smučišča v Avstriji (Flachauwinkl, Planai,…). Snowboard parki, ki so postavljeni na teh smučiščih so na zelo visokem nivoju. Imajo objekte, ki so primerni za najmlajše ter tudi najboljše snowborderje na svetu. Tukaj otroci hitreje napredujejo in se družijo z največjimi zvezdami deskanja na svetu. Na teh večdnevnih kampih otroci ustvarijo spomine za celo življenje.

 

TEKME

Naš klub je že dve leti eden od organizatorjev tekem Snowboard Kids Tour, ki šteje za državni pokal. Tudi v naslednjih letih bomo organizirali tekme in različne dogodke za mlade borderje.

 

AKROBATIKA

Deskanje je šport, pri katerem sta zavedanje telesa in motorika zelo pomembna. Brez suhih treningov akrobatike sodobni treningi deskanja prostega sloga ne morejo zagotoviti potrebnih rezultatov za konkuriranje na pomembnejših tekmovanjih. Treningi se izvajajo v gimnastičnih centrih pod strokovnim vodstvom trenerjev akrobatike.

 

POLETNE AKTIVNOSTI

Po končani zimski sezoni bomo organizirali poletne kampe. Prav tako se bom odšli pozabavat v bližnje pustolovkse parke, se učili osnove plezanja, skejtanja ter zabavali na trampolinih ipd. Poleti bomo za kak dan skočili na sneg v športni center Planica.