Skip to content

O NAS

Smo veliki ljubitelji belih strmin, tako na smučiščih kot izven urejenih prog. Radi spoznavamo nove ljudi in jih navdušujemo nad bordanjem. Naš cilj je tečajnikom zagotoviti ustrezno znanje na varen in zabaven način, da bodo še dolgo uživali v tem športu.

V naši šoli imamo izkušene in usposobljene učitelje, ki imajo dolgoletne izkušnje z deskanjem. Ti inštruktorji so specializirani za poučevanje najmlajših otrok, različnih ravni znanja, od začetnikov do naprednih učencev. Prav tako pa so odlični tudi pri poučevanju starejših otrok in odraslih. Veliko pozornost posvečamo varnosti. Poleg učenja tečajnike spodbujamo, da v deskanju uživajo in se zabavajo v naravnem okolju. To vključuje raziskovanje različnih stilov in tehnik ter spodbujanje kreativnosti.

Šola bordanja ponuja različne tečaje, kot tudi individualne ure, ki so prilagojeni posameznikovim potrebam. Nudimo tečaje za začetnike, nadaljevalne tečaje in specializirane tečaje za tiste, ki želijo izboljšati določene spretnosti, kot so freestyle triki ali vožnja po celem snegu “powdru”.

EKIPA

IMG_4242 (1)

Taja

Taja je biologinja in največja ljubiteljica živali ter narave. Deskati je začela pri 8. letih in kmalu za tem začela bordanje tudi trenirati. Bila je v reprezentanci prostega sloga. Pri 18. letih je zaključila treniranje in se posvetila študiju. Izpit za učitelja deskanja je opravila pri 20. letih. Učila je tako v Sloveniji kot v tujini. V prostem času najraje raziskuje naravo, se potaplja, surfa, pleza in hodi v hribe.
 
Stopnja licence: U2, ISIA
31262_391110773669_3933158_n

Miha

Miha je velik ljubitelj narave in adrenalinskih športov. Deskati je začel pri 10. letih in pri 18. letih opravil prvi izpit za učitelja deskanja. Skozi leta je opravil veliko tečajev in je tudi član demonstratorske vrste za deskanje na snegu. Učil je v različnih šolah po Sloveniji in tujini, sedaj pa skupaj s smučarsko zvezo in DUDS-om postavlja temelje učenja deskanja predšolskih otrok. V prostem času najraje zahaja v hribe, pleza ali se podi po valovih.
 
Stopnja licence: Trener PRO, ISIA