Skip to content

Naša zgodba

snowboarding 13

Predvsem nas druži ljubezen do deskanja in prenašanja znanja na druge. Najbolj nas veseli delo s predšolskimi otroki, zato sva tudi ustanovila snowboard šolo namenjeno prav njim. Ugotovila sva, da šole smučanja premalo pozornosti posvečajo prav predšolskim otrokom z željo po deskanju. Zaradi pomanjkanja kvalitetnih učiteljev deskanja, ki imajo izkušnje, čut in odgovornost za delo z malčki, je najem ure deskanja prava loterija. Ker je to ponavadi otrokov prvi stik z deskanjem, lahko prva ura hitro postane tudi zadnja. V naši šoli se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo, da vašega malčka skozi igro skupaj z vrstniki in odličnimi učitelji popeljemo v svet deskanja, ki je nam tako čaroben. Z nami bo vaš malček, tako kot tudi vi, vzljubil ta šport in se vedno znova veselil novih vragolij na deski.

Ekipa

IMG_4242 (1)

Taja

Taja je biologinja in največja ljubiteljica živali ter narave. Deskati je začela pri 8-ih letih in kmalu za tem začela bordanje tudi trenirati. Bila je v reprezentanci prostega sloga. Pri 18-ih letih je treniranje zaključila in se posvetila študiju. Izpit za učitelja deskanja je opravila pri 20-ih letih. Učila je tako v Sloveniji kot v tujini. V prostem času najraje raziskuje naravo, se potaplja, surfa, pleza in hodi v hribe.

Stopnja licence: U2, IVSI
31262_391110773669_3933158_n

Miha

Miha je velik ljubitelj narave in adrenalinskih športov. Deskati je začel pri 10-ih letih in pri 18-ih opravil prvi izpit za učitelja deskanja. Skozi leta je opravil veliko tečajev in bil član demonstratorske vrste za deskanje na snegu. Učil je v različnih šolah po Sloveniji in tujini, sedaj pa skupaj s smučarsko zvezo in DUDS-om postavlja temelje učenja deskanja predšolskih otrok. V prostem času najraje zahaja v hribe, pleza ali se podi po valovih. 
 
Stopnja licence: Trener PRO, ISIA